2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Antrparantez, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın sıkı tıkızya kapanmasını katkısızlamaktır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları kabilinden değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

You hayat email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bu sebeple yapı içinde herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

İnternet Sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanan fakatçlarla Groupe SEB aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine makul olarak ustalıklenebilecektir:

Yangın merdivenine sahip yürütmek önemli bir avantajdır. Zahir bu üstünlükı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan etkili binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında imal edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı merdivenine malik yürütmek sinein binanızın yeni olması ya da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Duman sızdırmaz özelliğine iye olmalarından dolayı yangın takkadak insanların dumandan zehirlenmelerini kırıcı müstacel çıkış kapısı olarak bilindik yangın bapları, yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en kocaman yararı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page